Smet Dietrich

Installateur van centrale verwarming

Dietrich Smet uit Waasmunster en Hamme is reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en herstellingen van centrale verwarming en hernieuwbare energie. U kan bij ons terecht voor milieuvriendelijke en zuinige systemen op olie of gas, warmtepompen, zonnecollectoren en zonneboilers.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van warmtepompen waar we trots op zijn

  • Gasketel en warmtepompboiler in renovatie
  • Waasmunster
Smet Dietrich - Gasketel en warmtepompboiler in renovatie  - Waasmunster
> Meer

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief actief in het Waasland en ruim daarbuiten, de omgeving van Waasmunster, Hamme, Zele, Lokeren, Sint-Niklaas.